skip to Main Content

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Qartio Oy, Näsebackantie 25, 68500 Kruunupyy, www.qartio.fi
  2. Rekisteriasiat
    Rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin vastaa kehitysjohtaja Reijo Kinnunen. Email. reijo.kinnunen@qartio.fi / Puh. 0400 701 834
  3. Rekisterin nimi
    Rekisterien nimet ovat uutiskirje, yhteydenotot ja asiakkaat.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on yrityksen uutiskirjeen lähetys, yrityksen markkinointiviestintä ja asiakasrekisterin ylläpito. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
    – Nimi
    – Sähköpostiosoite
    – Puhelinnumero
    Sivustojen käytöstä kerätään myös yleisiä tilastotietoja, joita käytetään verkkopalvelujen kehittämiseen. Näitä tietoja ovat
    – ladatut sivut
    – ajankohta
    – verkkoselain ja käyttöjärjestelmä.
    Tallennamme myös käyttäjän itsensä erikseen antamia yhteys- ja muita tietoja, esimerkiksi suoralla sähköpostiviestillä tulleet yhteydenotot, joita voimme käyttää vastataksemme käyttäjän yhteydenottopyyntöihin, kysymyksiin tai muuhun palautteeseen.
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan Yrityksen uutiskirjeen kautta ja muulla tavalla tulleiden pyyntöjen mukaisesti.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien henkilötietoja kenellekään ulkopuoliselle taholle.
  8. Tietojen poistaminen
    Tilaajaa koskevia tietoja voidaan poistaa tilaajan vaatimuksesta mistä syystä tahansa.
  9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina HTTPS-suojatussa sivustossa, vahvojen salasanasuojausten takana.
  10.  Kielto-oikeus
    Tilaajalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely.

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Back To Top