skip to Main Content

Underleverans för alla behov – rätlinjigt och kostnadseffektivt

Våra tjänster inkluderar såväl fullständig projektledning som utvecklings-, tillverknings- och testningstjänster, hela vägen fram till att de färdiga produkterna skickas. Vi jobbar som hängiven partner för kunden. Vi kan hjälpa till med utmanande utvecklings- och tillverkningsprojekt. Ni kan förbättra Er effektivitet och spara på kostnaderna genom att välja oss som Er pålitliga outsourcingpartner.

QARTIO I KORTHET

Qartio hjälper företag med utmaningarna med tillväxt och utveckling. Vi erbjuder en gemensam kontaktpunkt (”One-Stop Shop”) för utvecklingsprojekt, liksom för outsourcingtjänster för tillverkning.

I vårt underleverantörsnätverk i Polen och Ukraina ingår samarbetspartner som är stolta över sin kompetens. Den lokala projektledningen ser till att kriterierna för kvalitet och leveranssäkerhet uppfylls.

Qartio How We Work

AKTUELLT

Gjutningskapacitet till ytterst förmånligt pris

Gjutning är en kostnadseffektiv metod för massftillverkning av lättmetallkomponenter. Vi gjuter också zink och andra metaller som smälter vid låg temperatur. Nu kan vi erbjuda betydande gjutningskapacitet till ytterst förmånligt pris! Korta serier – långa serier – allt går! Som…

Legotillverkningsmässan i Poznan – Qartios hemmaplan

Förra veckan deltog Qartio som utställare vid Poznan ITM och legotillverkningsmässa. De praktiska arrangemangen för den finska montern gjordes av Finlandia SPOT2-initiativet.   Några nyckeltal: 1000 utställare från 28 länder 17 500 besökare 10 hallar, 25 000 m2 golvyta   Intresset…

REFERENSER

Back To Top